zaterdag 30 april 2016

DUTCHWEEK FESTIVAL 2016​

14:00 - 19:00
360 Bar, Val Thorens

Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski’s en snowboards kunnen weer uit het vet en iedereen weet wat dat betekent… het Dutchweek Festival 2016 komt er weer aan! Met het festival van vorig seizoen nog vers in het geheugen is de organisatie achter de schermen druk bezig met het Dutchweek Festival 2016. Voor in alle drukke agenda’s, graag even noteren met een dikke zwarte stift, de week van 30 april t/m 6 mei 2016 met de tekst “VALTHO!” want dan is het weer tijd om te vlammen op de piste en bij Bar 360 in Val Thorens, Frankrijk!

LINE UP HELEMAAL BEKEND!
Super dik! De eerste namen van het Dutchweek Festival 2016 zijn pas geleden bekend gemaakt, waaronder Benny Rodrigues, Roog back 2 back Erick E, Ferreck Dawn, Chris Rox en MC Patrick Brown. De rest is inmiddels ook bekend en met volle trots en een brede glimlach kunnen we vermelden dat hierbij ook Franky Rizardo, Wouter S, Leroy Styles, Jasper Clash en MC Roga bij zijn gekomen! Dat gaat dus weer een legendarische week worden!

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT
Leuk! Alle earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht, Dutchweek Festival 2016 zit er al goed in bij iedereen! De normale voorverkoop is dus nu in volle gang dus zorg ervoor dat jij je passe partout op tijd in huis hebt. deze kosten 39,50 en zijn online te bestellen via deze website.

Nog even voor de duidelijkheid, een passe partout geeft de gehele week toegang tot het Dutchweek Festival 2016 bij Bar 360.

EARLYBIRD PASSE PARTOUT MALAYSIA CLUBAVONDEN UITVERKOCHT, NORMALE VVK GESTART
Tof hoor, alle earlybird passe partouts voor de Malaysia clubavonden zijn ook alweer uitverkocht. De normale passe partout tickets zijn daarom dus nu online in de verkoop gegaan Met deze passe partout heb je toegang tot 3 (!) club avonden in de Malaysia, welke dit jaar zoals altijd zullen plaatsvinden op de zondag, dinsdag en donderdag. Welke invulling de club avonden zullen hebben, houden we nog even geheim, maar voor iedereen is inmiddels wel bekend dat dit nachten zijn die je niet wilt missen met de dj’s van het Dutchweek Festival 2016! De passe partouts kosten 27,50 ex fee, maar dan heb je wel gegarandeerd toegang tot 3 (!) clubavonden in de Malaysia!

ALL-IN PAKKET REIZEN
Na het succes van vorig jaar, hebben we uiteraard ook voor het Dutchweek Festival 2016 in Val Thorens weer de exclusieve ALL-IN pakket reizen beschikbaar: de wintersport vakantie naar Valtho van je leven waarbij je niets hoeft te regelen! De ALL-IN pakket reizen staan vanaf 1 december aangeboden op deze website in een compleet boekingssysteem waarin je al je wensen kunt bepalen en direct kunt boeken. Wil je basis of meer luxe? Wil je met de bus, vliegtuig of eigen vervoer? Wil je skispullen of eten bijboeken? Het kan nu allemaal via ons eigen systeem!

Wat zit er dus allemaal inbegrepen bij de ALL-IN pakket reizen?

-) Vervoer naar keuze richting Val Thorens
-) 7 overnachtingen in Val Thorens
-) 6 daagse liftpas Val Thorens: het beste en mooiste gebied van Europa
-) gratis 7e dag liftpas Val Thorens naar keuze eerste of laatste zaterdag
-) Passe partout ticket met toegang tot alle dagen op het Dutchweek Festival 2016 bij Bar 360
-) Passe partout tickets voor drie Malaysia Clubights op zondag, dinsdag en donderdag.
-) Exclusief toegang tot de Secret Sessions, een private party op een geheime locatie met de dj’s van het festival
-) Handige korting vouchers
-) 15% korting op je bestelling bij restaurant ‘Les Aiguilles de Peclet’ (op de piste bij aankomst uit de blauwe gondel de Peclet)
-) Korting op bier, fris en wijn bij Le Monde, Snowcafe en 360 Bar op vertoon van je polsbandje (alleen voor ALL-IN boekers)
-) 10% korting bij het beste restaurant van Val Thorens: Steakclub!
-) Een goodbiebag met leuke gadgets en hebbedingetjes
-) Last but not least…een onvergetelijke vakantie met je beste vrienden!