DAGVLINDER FESTIVAL

Saturday October 27th - De Onderzeebootloods, Rotterdam
Facebook EventBuy Tickets

DAGVLINDER FESTIVAL

Zaterdag 27 oktober: uniek indoor dagfestival in Rotterdam!

Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud… een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit!

LINE-UP
Hij is dik, hij is gers en hij puilt vooral heel erg uit… bekende nationale helden gecombineerd met gevestigde buitenlandse namen in de internationale dance scene maken dit festival uniek,
vernieuwend en vooral nú al legendarisch. Nu al voorpret en stiekem genieten van al het mooie wat gaat komen!

Darius Syrossian (UK)
Flashmob (ITA)
Roog b2b Erick E
Tough Love (UK)
Michel de Hey
Josh Butler (UK)
La Fuente
Joey Daniel
Funkerman
Karim Soliman
Chris Rox
Jasper Clash
Goodlife
Kim Kaos
MC Roga & MC Patrick Brown

DE ONDERZEEBOOTLOODS
De organisatie is er kei -en kei trots op: DE ONDERZEEBOOTLOODS in Rotterdam! Een prachtige, industriële, strakke omgeving midden in de Haven van onze stad. Dagvlinder zal deze door vloerverwarming verwarmde loods aankleden zoals een echt indoor festival hoort te zijn. De pure klasse druipt er meteen bij binnenkomst vanaf, je kunt gratis parkeren voor de deur en de Onderzeebootloods is ook goed te bereiken over het water met de Waterbus en de Watertaxi vanaf o.a. de Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht.

Omdat Footclub Events van mening is dat dit idee en concept nog niet in Rotterdam is maar er wel degelijk móét zijn wordt het initiatief genomen. Een indoor festival overdag, dát missen
we nog in ‘nultien’. En niet zomaar een indoor fest, maar écht puur gericht op de hele dag kwaliteit van 14.00 tot 24.00 uur voor de houseliefhebber van de bovenste plank in de form van food, drinks, internationale en nationale DJ helden, kortom: een ultieme
dag voor jou wat heerlijk overgaat richting de avond: DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL!

DAGVLINDER INDOOR FESTIVAL
House zoals house ooit begonnen en bedoeld is, twee area’s met een onvergetelijke internationale en nationale programmering en kwaliteit zoals iedereen op een festival verdiend. Je zou het bijna het ‘walhalla’ voor de houseliefhebber kunnen noemen. Een grote dansvloer en de mogelijkheid om lekker te flaneren, een warme en dikke locatie met een dak boven je hoofd, luxe toiletvoorzieningen en een heerlijke food area inclusief vegetarische keuzes zoals je het graag ervaart, ziet en proeft. High end geluidssystemen, creatieve deco om de naam eer aan te doen, entertainment op een serieuze manier, kortom: de ideale faciliteiten die bij een indoor dagfestival horen en dat 10 (!) uur lang!

LAATSTE TICKET FASE (2) NU ONLINE
De ‘mystery tickets’ vlogen met een record tempo ons kantoren pand uit en ook de fase 1 tickets zijn er helemaal compleet doorheen. De aller laatste fase 2 tickets zijn nu online te koop, deze kosten 37,50 (ex fee) en kun je bestellen via dagvlinderfestival.nl

METZ & JACK’S HOUSE AREA
Onder het dak van de Onderzeebootloods en het Dagvlinder Indoor Festival schuilen twee dikke thema’s die dit toffe concept nog meer eer aan zullen doen. Metz ‘The Real House Event’ en Jack’s House zullen de uitpuilende area’s voor hun rekening nemen. De house en vocal liefhebbers komen muzikaal aan hun trekken in de Metz area, terwijl de techhouse goeroe’s hun kunsten vertonen in de Jack’s House area.

DAGVLINDER PENDELBUSSEN
Omdat er veel vraag naar is, hebben we besloten om speciale pendelbussen in te zetten. Deze zullen op zaterdag 27 oktober ieder half uur vertrekken vanaf Rotterdam Centraal (eerste rit 13:15 uur) en ook ieder half uur vertrekken vanaf Zuidplein (eerste rit 13:40 uur)

Retour: 7,50 euro (ex fee)
Enkele reis station > festival: 4 euro (ex fee)
Enkele reis festival > station: 4 euro (ex fee)

Voor een compleet overzicht van alle vertrektijden, check het kopje ‘pendelbussen’ op dagvlinderfestival.nl – hier kun je tevens je plekje in de bus reserveren door een ticket aan te schaffen.

ROUTE, INFO & PARKEREN
Details: https://www.rdmrotterdam.nl/events/onderzeebootloods/
Route: https://www.rdmrotterdam.nl/routebeschrijving-auto/
Watertaxi: https://www.rdmrotterdam.nl/routebeschrijving-watertaxiwaterbus/
Parkeren: gratis
Minimum leeftijd: 18+

Event: Dagvlinder Indoor Festival
Datum: zaterdag 27 oktober 2018
Locatie: Onderzeebootloods Rotterdam
Adres: RDM-Straat 1
Tijd: 14.00 tot 24.00 uur
Tickets: mystery tickets: 27,50 (uitverkocht) | fase 1: 32,50 (uitverkocht) | fase 2: 37,50 (ex fee)
Ticketsale: www.dagvlinderfestival.nl | www.footclubevents.nl