BROODROOSTERFEEST

zaterdag 6 augustus 2022

BROODROOSTERFEEST​

16:00 - 23:59
Beachclub Royal, Hoek van Holland

Fijne Broodrooster vrienden en vriendinnen,

De zomer is in volle gang en dat wil zeggen dat wij weer iets aan het bekokstoven zijn…voordat we onze indoor editie bekend maken gaan we eerst nog even heerlijk naar het strand en kijken maar al te graag samen met jullie uit naar een heerlijke midzomer editie van Broodroosterfeest en wat is hier de beste plek voor? Natuurlijk een strandeditie met muziek, vrienden en veel zonnestralen.

Op zaterdag 6 augustus mogen we het heerlijke terras van Beachclub Royal aan de zee bij Hoek van Holland overnemen zoals alleen wij dat kunnen. In alle hoeken doen we weer iets leuks, iets ludieks en vooral alles in de kwaliteit zoals jullie van ons gewend zijn. Broodroosterfeest op het strand zal deze dag indoor én outdoor zijn (dus ook bij minder weer zijn we ingedekt), daarnaast hebben we een extra mogelijkheid tot de populaire silent disco dus ook deze mag niet ontbreken op het strand menu. Het terras gaan we weer lekker versieren zodat we helemaal ‘into the beach’ zijn en uiteraard hebben we allemaal dorst, dus komt er de fameuze wijn & gin-tonic bar. Uiteraard creëren we een stukje om te chillen met je blote voeten in het zand, doen we wat extra’s met een masseur omdat het kan en natuurlijk zal het entertainment uit zijn voegen barsten en zullen de artiesten je lekker laten dansen. En mocht je trek krijgen, ook hier is aan gedacht en er zullen diverse lekkere bites te krijgen zijn bij het food gedeelte. Leuk toch, zo’n dagje Broodrooster op het strand?

Tot op zaterdag 6 augustus op ons favoriete plekje aan zee, meer info over alles en nog wat volgt uiteraard snel, maar we kunnen alvast een paar dingen verklappen… het wordt zonnig, zomers en warm! 😉

Kaartverkoop start direct, het is al over 1 maand, de tickets zijn te verkrijgen via www.broodroosterfeest.nl, jullie kunnen dansen van 16.00-00.00 en parkeren is gratis.

Liefs, team Broodrooster!