maandag 18 januari 2016

AFROJACK @ LE MALAYSIA​

22:30 - 04:00
Le Malaysia, Val Thorens

AFROJACK INSIDE THE PLACE! Heel Val Thorens, omliggende dorpen in de Alpen en steden beneden aan de berg zullen leeglopen voor deze enige echte headliner. Zijn liefde voor sneeuw, snowboards, Le Malaysia en natuurlijk voor Val Thorens zelf steekt hij niet onder stoelen of banken en dat resulteert altijd in een legendarische nacht voor iedereen die erbij is. We hebben het natuurlijk over AFROJACK!

Op maandag 18 januari is Le Malaysia de place to be in Val Thorens, Frankrijk en zal AFROJACK het publiek bij de hand nemen en meenemen op een reis langs dikke house klappers, festival bangers en natuurlijk zijn eigen hits. De avond zal muzikaal ondersteund worden door de deejays Apster, Chris Rox en MC Ambush.

PRESALE & COMBITICKETS

Tickets zijn nu online verkrijgbaar voor 15 euro via www.footclub.nl en www.facebook.com/lemalaysia

Ook zijn er speciale combitickets verkrijgbaar voor 20 euro, hiermee heb je ook toegang tot de 360 BAR op donderdag 14 januari als AFROJACK daar zijn kunsten zal vertonen. Het feest op de piste is van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Voorverkoop tickets en combitickets zijn ook verkrijgbaar in Val Thorens zelf in Le Malaysia, Le Monde, Snowcafe of bij de 360 BAR. Vraag er even naar bij de bar!

Er zijn ook enkele VIP tafels beschikbaar. Voor informatie en reserveringen stuur even een mailtje naar info@footclubevents.nl


De deuren van Le Malaysia gaan open om 22.30 uur en de nacht zal doorgaan tot 04.00 uur.