vrijdag 15 januari 2016

AFROJACK @ 360 BAR​

14:00 - 18:00
360 BAR, Val Thorens

AFROJACK INSIDE THE PLACE! Heel Val Thorens, omliggende dorpen in de Alpen en steden beneden aan de berg zullen leeglopen voor deze enige echte headliner. Zijn liefde voor sneeuw, snowboards, Val Thorens en natuurlijk de 360 BAR zelf steekt hij niet onder stoelen of banken en dat resulteert altijd in een legendarische dag voor iedereen die erbij is. We hebben het natuurlijk over AFROJACK!

Op vrijdag 15 januari is de 360 BAR de place to be in Val Thorens, Frankrijk en zal AFROJACK het publiek bij de hand nemen en meenemen op een reis langs dikke house klappers, festival bangers en natuurlijk zijn eigen hits. Een unieke setting en dik podium tussen de Franse Alpen bij de 360 BAR biedt een unieke ervaring voor jong en oud, dit moet je zeker een keer meegemaakt hebben! De middag zal muzikaal ondersteund worden door de deejays Apster, Chris Rox en MC Ambush.

COMBITICKETS

Er zijn speciale combitickets verkrijgbaar voor 20 euro, hiermee heb je ook toegang tot de clubavond van AFROJACK op vrijdag 15 januari in Le Malaysia. Het feest in Le Malaysia is van 22.30 tot 04.00 uur

Voorverkoop tickets zijn ook verkrijgbaar in Val Thorens zelf in Le Malaysia, Le Monde, Snowcafe of bij de 360 BAR. Vraag er even naar bij de bar!

360 BAR is de hele dag geopend en de deejays zullen hun dikste platen opzetten vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.