zaterdag 20 februari 2016

LATIN LOVERS​

23:00 - 05:00
AIR, Amsterdam

Goed nieuws voor alle fans van Latin Lovers in Amsterdam en omstreken: het latinhouse concept van Nederland is weer terug in AIR! De datum die iedereen in zijn of haar agenda zet, na het superdebuut van vorig jaar in november, is zaterdag 20 februari. Latin Lovers in AIR is bij iedereen zo goed bevallen, dat er simpelweg een vervolg komt in de beste en mooiste club van Amsterdam!

Latin Lovers en Air, het klinkt als een kers op de taart, het neusje van de zalm, een een-tweetje uit het boekje en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de perfecte setting van de club en intimiteit in combinatie met een super gaaf lichtplan en extreem dik geluid, gaat Latin Lovers met al haar fans zich opnieuw thuis voelen in deze top locatie. Latin Lovers is in de regio populairder dan ooit en zal later dit jaar ook weer het strand van Bloomingdale opzoeken.

Voor de tweede editie staat er natuurlijk weer een dikke line-up te trappelen. Zo komen er op zaterdag 20 februari naar AIR Amsterdam niemand minder dan Andy Sherman een dj set afvuren richting de dansvloer. Andy Sherman kent iedereen natuurlijk van de formatie Shermanology! Maar ook Brian Chundro & Santos, zeer geliefd in de omgeving, zullen een energieke back 2 back set cadeau geven. Genairo Nvilla is als een komeet bezig met gigs door heel Nederland en zijn liefde voor latinhouse kent weinig grenzen. De line up wordt met meer dan 200% compleet gemaakt door Marlldexx, Chris Rox en Jasper Clash. MC Jollygood zal de avond met veel passie hosten!

PRESALE & LADYTICKETS

Normale kaarten kosten 15,- euro (ex fee) en ook zijn er weer Ladytickets beschikbaar voor de dames (2 dames op 1 ticket) Deze zijn alleen online in de voorverkoop te bestellen via www.latinlovers.nl (onder het kopje tickets) en kosten 18,- euro (ex fee) maar dan kun je wel een vriendin meenemen op je ticket! Er zijn voor deze editie maar een beperkt aantal Ladytickets beschikbaar dus dames, wees er snel bij want op = op!

Voor viptafels info/prijzen/reserveringen neem aub contact op met: TABLESERVICE@AIR.NL

Zien we jou weer op zaterdag 20 februari bij de tweede editie van Latin Lovers in AIR Amsterdam?