zaterdag 16 januari 2016

LATIN LOVERS ON TOUR​

22:00 - 04:00
Club Palladio 2.0, Helden

 

Het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland keert weer terug naar het Zuiden van ons land met een ‘On Tour’ in de vernieuwde Club Palladio 2.0! Latin Lovers zorgt op zaterdag 16 januari in Helden voor tropische sferen, zomerse gevoelens en alles wat maar met latin te maken heeft. De artiesten van de avond draaien de lekkerste latinhouse zodat stilstaan absoluut geen optie is: Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Jasper Clash en MC Gimmick!

Club Palladio 2.0 is de nieuwe naam van deze fenomenale locatie. In november 2015 werd de complete discotheek verbouwd tot een grandioze club met alle laatste nieuwe snufjes op gebied van luxe, kwaliteit en natuurlijk licht -en geluidstechnieken. Het resultaat spreekt boekdelen, de reacties zijn zeer enthousiast en met recht kan er gesproken worden van een nieuwe club met internationale allure. Uiteraard is dit perfect voor Latin Lovers, waar kwaliteit altijd graag in de smaak valt. Samen met het tropisch en zomerse decor wordt dit een unieke ervaring op stap gebied!

Gregor Salto is de echte headliner van de avond. Zijn gevoel voor latin kent geen grenzen en met zijn herkenbare sound vol trommels, percussies en vocalen zal hij met een afsluit set iedereen met een goed gevoel naar huis laten gaan. Het energieke back 2 back duo Brian Chundro & Santos staan bekend om hun bekende edits en stevige sound, maar altijd vrouwvriendelijk. Deze twee heren kunnen draaien als geen ander, een vloeiende mix van dansbare latinhouse! Quincy Mariano & Luciano Genoa zijn misschien wel de grootste talenten uit de Rotterdamse randstad en daarbuiten timmeren deze vlotte boys ook keihard aan de weg. Tijd dat het Zuiden van Nederland kennis met hun maakt! De avond wordt opgewarmd door Jasper Clash zoals alleen hij dat kan. Kom lekker in de stemming met zijn warme geluid en waag alvast een dansje! De avond zal worden gehost door MC Gimmick.

VOORVERKOOP
Kaarten zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten 10 euro per stuk. Je kunt ze online bestellen via www.clubpalladio.nl en de minimum leeftijd hiervoor is 18+

DELUXE TICKETS
Ook zijn er DeLuxe kaarten beschikbaar, deze kosten 12,50 euro per stuk. Hiervoor dien je minimaal 27 jaar te zijn. Hiermee heb je toegang tot het grote DeLuxe deck met andere vrienden en andere leeftijdgenoten. Uiteraard kun je je overal in de club begeven. Andere voordelen zijn een uitgebreide drankenkaart vol met mooie dranken zoals champagne en wijnen, bottle service, fingerfood en handige voorzieningen zoals een gezellige eigen bar, toiletten, rooklounge en al het andere mooie wat Club Palladio 2.0 je te bieden heeft. Je kunt deze tickets online bestellen via www.clubpalladio.nl

Tot zaterdag 16 januari bij Latin Lovers in Club Palladio 2.0!