Latin Lovers wordt ook wel het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Bepalende doelgroep van dit zomerse concept zijn de vrouwelijke bezoekers, die altijd met meer dan 70% aanwezig zijn op dit event. Tropische decoratie in de vorm van palmbomen, felle vlinders, een dj booth gemaakt van bamboe, een entree met live entertainment, danseressen in Braziliaanse stijl, live artiesten zoals percussionisten, het komt allemaal aan bod bij Latin Lovers. In de club zoals in Club Vie Rotterdam, Winkel van Sinkel Utrecht en AIR Amsterdam. Poppodia zoals Patronaat Haarlem, 013 Tilburg en De Effenaar Eindhoven. Strandfeesten bij Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal en Beachclub Royal Hoek van Holland, of op een festival zoals bij Ultrasonic Festival, Dreamfields en Dance Valley. Latin Lovers heeft een indrukwekkende lijst opgebouwd in de afgelopen tien jaar.

FacebookInstagram

Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas. Artiesten van hoog (inter)nationaal niveau zoals Roog, Erick E, Funkerman, Benny Rodrigues maar ook Rae (UK) Sam Divine (UK) en Mendo (ESP) stonden al achter de dj booth van Metz en brachten de door het publiek gerespecteerde Real House sound. Intimiteit, kwaliteit en natuurlijk de vaste kern enthousiaste bezoekers maken Metz on Sunday tot een succes concept wat nog steeds doorgroeit.
Voor meer informatie ga je naar www.metzonsunday.nl

FacebookInstagram

Het Dutchweek Festival is al bijna 15 jaar een groot begrip onder onze wintersportende Nederlanders. Ieder jaar, de eerste week van mei en sinds kort wordt het laatste weekend van april er ook bij gepakt, komen alle Nederlanders die wintersport en feesten liefhebben nog een keertje naar Val Thorens om daar de winter af te sluiten met nog tienduizenden andere gezellige Hollanders. Omdat het hele dorp in de Franse Alpen dan afgeladen is met nog tienduizenden andere gezellig Hollanders, heeft dit de naam ‘Dutchweek’ gekregen.
Voor meer informatie ga je naar www.dutchweekfestival.com

FacebookInstagram

Nieuw in onze stalling: JACK! Deze nieuwe fuif is gebaseerd op de metafoor die house muziek ademt en beleeft in de persoon van JACK. In the beginning there was Jack, It’s time to Jack of Jack’s house, dit zijn allemaal termen die iedereen weleens voorbij heeft horen komen. JACK is een avond met deephouse en techhouse waarmee JACK de cirkel rond maakt met een internationale line up waar de liefhebbers uit alle hoeken van het land op af stromen. JACK zoekt haar secuur haar locaties uit voor dit concept, donker en underground maar wel met alle gemakken voorzien voor kwaliteit.
Voor meer informatie ga je naar www.itstimetojack.nl

FacebookInstagram

Een zacht briesje door je haar, een cocktail of een andere mooie drank in je rechterhand. Je linkerhand gaat langzaam omhoog, want bij het horen van de eerste heerlijke vocaal is stilstaan natuurlijk meteen geen optie meer. Met je tenen tussen het zand, of gewoon op je slippertjes. De entourage van dit concept slaat over in een vibe waar je alleen over mee kunt praten als je er geweest bent. Zijn we op vakantie? Zijn we op een festival? Nee, we zijn op MORGEN!
Voor meer informatie ga je naar www.morgenevents.nl

FacebookInstagram