METZ XXL & LATIN LOVERS 12 YEARS ANNIVERSARY

Saturday 07.10.2017 - WTC, Rotterdam Facebook EventBuy Tickets

METZ XXL

De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten… de indoor events komen langzaam in de party-agenda en eentje springt er toch wel weer bovenuit, want Metz gaat opnieuw groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd. Op zaterdag 7 Oktober gaat Metz, een van de meest langstlopende ‘real house’ concepten in Nederland, opnieuw XXL in de meest legendarische locatie in Rotterdam: Het World Trade Center!

Het WTC is met afstand een uiterst bijzondere locatie in de Havenstad. Met een wervelend uitzicht over de stad aan de Coolsingel is dit meer dan een exclusieve venue. De entree, de entourage, het fenomenale bouwwerk en natuurlijk het interieur doet menig mens nog steeds versteld staan bij binnenkomst. Ideaal dus voor Metz!

PHASE 1: LIMITED DIE-HARD TICKETS VANAF 14 AUGUSTUS

Ben jij een die-hard Metz fanaat of feestganger en weet je nu al dat je 7 oktober mee wilt in de geschiedenisboeken onder het kopje ‘unieke feesten’? Dan zijn er speciaal voor jou ‘die-hard tickets’ verkrijgbaar. Deze kosten maar 20,00 (ex fee) per stuk (maximaal 4 per persoon) en zijn online te bestellen vanaf maandag 14 augustus om 19.00 uur via deze website – let op: uiteraard maar een beperkt aantal die-hard tickets beschikbaar, op = op!

PHASE 2 & 3

Wanneer de ‘die-hard tickets’ zijn uitverkocht start voorverkoop fase 2. Dit zijn de de ‘incrowd tickets’ en zullen 22,50 (ex fee) kosten. Ook hier zijn er maar een gelimiteerd aantal van verkrijgbaar en wanneer deze zijn uitverkocht start de normale voorverkoop en dus de laatste fase 3. Normale kaarten kosten 27,50 (ex fee) en kun je online bestellen deze website.

EXTRA VERRASSINGEN MET LATIN LOVERS & CHRIS ROX

Niet alleen Metz XXL neemt acte de présence deze datum, er staan nog een tweetal verrassingen op het programma. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, Latin Lovers, bestaat op deze datum exact 12 jaar (!) en zal dit groots en uitgedost gaan vieren in haar eigen area. Daarnaast zal resident Chris Rox ook nog eens zijn verjaardag vieren en zal daarom een groot aantal artiesten uitnodigen waaronder 1 klapper… keep an eye on us 😉

Tot zaterdag 7 Oktober in het WTC Rotterdam!