LUNAPARK x METZ ON THE BEACH

Saturday 05.08.2017 - Beachclub Royal, Hoek van Holland Facebook EventBuy Tickets

LUNAPARK x METZ ON THE BEACH

LUNAAPAAARK! Het meest roemruchte event van de regio Rotterdam en omstreken is weer terug op zaterdag 5 augustus 2017 en dit keer op een wel heel gerse locatie. Tussen de zandkorrels door en aan de kust van Hoek van Holland pronkt verreweg het beste strandpaviljoen van Nederland, en laat dit nou nèt even dé venue bij uitstrek zijn voor een legendaische editie ‘on the beach’ bij: BEACHCLUB ROYAL!

We gaan groot, we gaan gek, we gaan hard: kortom: #lekkergaan is ons motto voor deze dag. In augustus schijnt gewoon keihard de zon dus daar kunnen we mooi vanuit gaan. Het terrein bij Beachclub Royal is perfect voor een dikke set-up: we neigen dus zelfs dit keer naar een festival! Maar dit is nog niet alles… een tweede area zal gehost worden door onze partners in crime van Metz The Real House Event en zij kennen de klappen van de zweep. Al sinds jaar en dag organiseren zijn niet voor niets de ‘on the beach’ edities bij Royal en is daarmee een regelrechte versterking voor deze dag. Twee kapiteinen op een schip, bij ons kan dat gewoon!

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT!
We gingen hard, we gingen lekker: alle earlybirds tickets zijn inmiddels gevlogen en dus ook uitverkocht. Lunapark x Metz on the Beach leeft als nooit tevoren! We gaan nu over op de reguliere tickets. Deze kosten 17,50 (ex fee) Ook deze zijn te bestellen via deze website, klik hiervoor bovenaan op de button ‘buy tickets’

Line-up en andere nieuwtjes houdt je nog tegoed van ons, achter de schermen zijn we keihard bezig met een überdikke menukaart in muzikale vorm.

Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts – is het feest bij de buren? Nee, het is LUNAAPAAARK! Tot zaterdag 5 augustus!