METZ ON FRIDAY

Friday 01.12.2017 - Grote Kerk van Overschie, Rotterdam Facebook EventBuy Tickets

METZ ON FRIDAY

A NEW LOCATION…

…en dat is een heuglijk feit. Metz heeft achter de schermen zitten spitten, gezocht en uiteindelijk ook gevonden: een nieuwe locatie! Op vrijdag 1 december gaat ‘the real house event’ terug naar de intimiteit van het concept en wel in een hele bijzondere plek: De Grote Kerk van Overschie.

Dit zal een zeer exclusieve editie worden onder de noemer ‘Metz on Friday’ en zal plaats vinden van 17.00 tot 00.00 uur. Gaaf!

De Grote Kerk van Overschie, een onontdekt en markant kerkgebouw aan de Schie in Rotterdam, waar wij als Metz meteen enthousiast over zijn. Niet voor niets wordt deze kerk ‘De Prinses van Overschie’ genoemd en dat past natuurlijk wel bij Metz gezien het verleden… daar waar het ooit begon in het Prinsestheater, is Metz de laatste jaren uitgegroeid tot een van het meest toonaangevende house event in de regio. Met grote outdoor feesten op het strand van Rockanje en Hoek van Holland, een festival hosting op Ultrasonic en de XXL edities in het WTC is het tijd om iets nieuws en intiems te doen… zin in!

METZ ON FRIDAY

Het event Metz on Friday zal plaats vinden van 17.00 tot 00.00 uur. Omdat De Grote Kerk van Overschie gezien wordt als een zeer exclusieve locatie en omdat wij als organisatie de intimiteit willen waarborgen, zijn er voor dit evenement maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op is in deze dan ook echt op, Metz gaat voor kwaliteit van de bovenste plank. Achter de schermen timmeren we nog een hele fijne muzikale programmering in elkaar, deze maken we later online bekend.

PRESALE

De eerste gelimiteerde earlybird kaarten staan nu meteen online. Om iedereen een eerlijke kans te bieden, kun je er maximaal 4 per persoon bestellen. Deze kosten 12,50 (ex fee) en je kunt ze bestellen via deze website.

Wanneer deze zijn uitverkocht gaan we over op de reguliere kaartverkoop. Let op en we benadrukken het liever teveel dan te weinig: op = op!

PARKING

De Grote Kerk van Overschie is gelegen in het hart van het oude dorp Overschie. Parkeren kan gratis bij het nabij gelegen industrieterrein aan de Mijestraat. Dit is op ca. 5 minuten lopen van de locatie. Neem lopend het bruggetje van de Overschieseweg naar de Overschiese Dorpsstraat en je loopt vanzelf tegen de kerk aan.

Kortom, Metz in een nieuwe locatie in de leukste (december) maand van het jaar. Zien we jullie op vrijdag 1 december?